בנייני האומה | כ"ג כסלו תשפ"ז 03.12.2026 | פתיחת שערים 19:00 | שעת התחלה 20:30
שדרות שז"ר, 1, ירושלים
שניות
דקות
שעות
ימים
לאן הולכים מכאן?
קונסטנטין קיסין יהונתן אדירי

לראשונה בישראל: קונסטנטין קיסין סאטיריקן, סופר ופרשן חברתי בריטי יליד ברית המועצות,מגיש הפודקאסט Triggernometry.


בשיחה עם יהונתן אדירי-יזם טכנולוגי ומגיש הפודקאסט "שולחן 4".


קיסין הוא מהקולות המשפיעים במערב בהגנה על הציוויליזציה המערבית וחירות הביטוי. נולד במוסקבה למשפחה שחוותה על בשרה את הדיכוי הסובייטי - סבתו נולדה בגולאג - והיגר לבריטניה בגיל 13. ב-2018 ייסד יחד עם פרנסיס פוסטר את הפודקאסט "טריגונומטרי", שהפך לאחת במות השיח החופשי המובילות בעולם עם למעלה ממיליון מנויים. ספרו "מכתב אהבה של מהגר למערב" הפך לרב מכר של הסאנדיי טיימס כבר בשבוע הראשון לצאתו, ונאומו באוקספורד יוניון נגד תרבות הביטול נצפה עשרות מיליוני פעמים והפך לאחד הנאומים המצוטטים של העשור. מאז ה-7 באוקטובר הוא מהקולות הבולטים בעולם בהגנה על ישראל בזירה הציבורית הבינלאומית. כותב קבוע בטלגרף, בספקטייטור ובטאבלט, ומתגורר בלונדון.


יהונתן אדירי-יזם טכנולוגי ומגיש הפודקאסט "שולחן 4". יהונתן פועל על התפר שבין טכנולוגיה ומדינאות זה 25 שנה. שימש כיועץ המדיני־טכנולוגי של נשיא המדינה שמעון פרס ז״ל בשנים המעצבות של המשבר הפיננסי העולמי והאביב הערבי. לאחר הכשרה במתקני נאס״א ייסד שתי חברות טכנולוגיה עילית: הראשונה, בתחום התחבורה, הונפקה בנאסד"ק, והשנייה, "הלת'י איי.או", הייתה הראשונה בעולם לקבל אישור FDA לאבחון ביתי מבוסס בינה מלאכותית. מגזין טיים כלל אותו ברשימת 50 האנשים המשפיעים ביותר על עולם הרפואה. אדירי הוא מייסד־שותף של תנועת ״עלינו, דור הנכדים המייסדים״ – בית לרעיונות ציבוריים רדיקליים. נשוי למורין ואב לארבעה, מתגורר בתל אביב.

מוזמנים לערב של שיחה על הכוחות שמעצבים מחדש את המציאות: מהפכת ה-AI, האם המערב מאבד את הדרך, ולאן צועדת ישראל במציאות המשתנה.

* האירוע יתקיים בשפה האנגלית.

בנייני האומה, ירושלים · 3.12.2026 · פתיחת שערים 19:00 · תחילת האירוע 20:30 · מספר המקומות מוגבל.

יונתן אדירי

קישור לסרטון
קונסטנטין קיסין

קישור לסרטון

צור קשר

שלחו