צבעים וטעמים ברובע דרכי הבשמים
חוויה בלתי נשכחת של צבעים וטעמים- סיור גלריות, אמנות וטעימות
רובע דרכי הבשמים הוא הלב התרבותי הפועם של מצפה רמון: אומנות, בתי ספר לתנועה, לקרקס ולתאטרון, מפעל לקוסמטיקה טבעית, אומנות רחוב, בתי קפה, ברים ומסעדות. סיור נסתובב ברחובות הרובע הצבעוניים ונבקר בעסקים שונים, נפגוש אמניות ויזמים, נטעם מטעמים ונחווה את האווירה המיוחדת שיש רק במצפה רמון.
מתכננים חופשה במצפה רמון?
למצפה רמון, ובמיוחד לרובע דרכי הבשמים שנמצא בכניסה לעיירה, יש המון מה להציע! אבל… קל מאוד לפספס כשלא מכירים. העיירה שלפעמים נראית קצת מנומנמת ומשעממת היא למעשה אוצר של תרבות, אמנות, אנשים מיוחדים ופינות חמד.
מי אנחנו?
אנחנו באינסייד מצפה מתמחים ביצירת מפגשים עם הדמויות והאנשים שמאחורי הקלעים, בלספר את הסיפורים המרתקים והמפתיעים, ולגלות יחד מה קורה כשצוללים לתוך העיירה הכי מבודדת בארץ. הסיור ברובע דרכי הבשמים הוא קודם כל חוויה אנושית מיוחדת במינה. במקומות המיוחדים בהם נבקר נפגוש את מי שעומדים מאחוריהם, נטעם ונחווה את מצפה רמון דרך כל החושים!
מה הסיור כולל?
בסיור מרתק בהדרכת המדריכים המקומיים המהממים שלנו נסתובב ברחובות הרובע הצבעוניים ונבקר בעסקים השונים, בגלריות, נפגוש אמניות ויזמים, נטעם מאכלים טעימים ב-4 בתי עסק שונים (בכיף יכול להחליף ארוחת צהריים קלה) ונחווה את האווירה המיוחדת שיש רק במצפה רמון.
למי מתאים הסיור?
הסיור מתאים ליחידים, זוגות ומשפחות עם ילדים. (מנסיוננו אנחנו ממליצים מעל גיל 10, אך גם ילדים קטנים יותר וסקרנים יוכלו להנות מהסיור).
ילדים מתחת לגיל 7 ללא תשלום
קצת פרטים טכניים:
הסיור מתקיים בחודש אוגוסט בכל יום שישי בשעה 12:00.
משך הסיור: כשעתיים.
נקודת מפגש: מול מלון Ibex
מחיר הסיור:
מבוגר - 150 שקלים
ילד עד גיל 16 - 80 שקלים
* ילד עד גיל 7 ללא עלות.
נתראה במצפה רמון!